Glædens klangbund optakt til advent d. 21.11.2020 i Gellerup kirke

Glædens klangbund optakt til adventstiden

En kreativ fordybelsesdag i temaet: Glædens klangbund

Lørdag d. 21.11.2020 fra kl. 9 -17  i Gellerup kirke

Mere info kommer...... se evt. Gellerups kirkes hjemmeside: www.Gellerupkirke.dk

Slip kreativiteten løs i Aarhus Valgmenighed d. 13.03.2021

Kreativ fordybelsesdag i Aarhus valgmenighed

D. 13.03.2021 fra kl.10 - 16

Kreativiteten er Guds gave til os, den er en skabende og helende kraft som bor i os alle og vi er skabt til at skabe. Du inviteres til en farverig og kreativ dag med mulighed for at udtrykke sig gennem forskellige materialer bl.a. akrylmaling, farveblyanter, collage eller skrivning m.m. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Inspirationen vil bl.a. ske gennem fordybelse i en enkel og kort bibelsk tekst ved brug af Lectio Divina, der er en traditionel benediktinerpraksis. Jeg vil være tilstede med vejledning og inspiration dagen igennem.

Min baggrund for at arrangere denne dag er, at jeg brænder for at forene kunst og kristen spiritualitet. Jeg holder af at skabe et rum hvor kreativiteten kan udfolde sig. Jeg er uddannet kunstpædagog og kunstner og er bl.a. kunstnerisk vejleder på en kreativ retræte hvert år.

Du behøver ikke at have noget med og du er velkommen til at tage dine egne materialer med. Husk at medbringe en madpakke. Te og kaffe sørger kirken for.

Tilmelding senest d. 11.3 til Birgitte på mail: birgitte@futtrup.name eller sms: 25850300

Pris: 125 kr.

Jeg glæder mig til at være sammen med jer

Du er velkommen til at ringe til mig for mere info på:

Birgit Elmon tlf. 27286914 - www.birgitelmon.dk

Kreativ retræte på Ådalen d. 18 - 21.4.2021

Kreativ retræte 

Vi er skabt til at skabe, og vi rummer hver især en skaberkraft i os. På denne retræte har du mulighed for at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder. Det handler om at få skabt indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Inspiration vil bl.a. ske via billedmeditationer og keltisk morgen og aftenbøn. Alle er velkomne – det kræver ingen forudsætninger for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med, der er bl.a. akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler til rådighed. Retræten foregår i en ramme af stilhed.

Retræteledere: Johannes og Heidi Lind Pedersen samt Birgit Elmon som kunstnerisk vejleder

For mere info se her: https://aadalenretraete.dk/event/kreativ-retraete-2-2021-04-18/

Billedmeditation:

Hæftet handler om hvordan du kan bruge kunst som en vej til indre fordybelse. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg stødte på det at meditere over billeder og hvilken stor betydning det har fået for mig. Jeg har skrevet lidt omkring teorien bag.

Samtidig er der en praktisk guide til hvordan du selv kan bruge kunst i din stilletid eller i en gruppesammenhæng.

Hæftet er udgivet af Areopagos og kan købes på nettet og koster kun 25 kr http://butik.areopagos.dk/produkt/billedmeditation/