Slip kreativiteten løs!

Lørdag d. 18 januar 2020 Fra kl. 10 - 17

Vor Frue kirke, Svendborg

Kom til en farverig og kreativ dag med mulighed for at udtrykke sig gennem forskellige materialer bl.a. akrylmaling, farveblyanter, collage eller gennem digte, hvis man har lyst til det. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Inspirationen vil bl.a. ske gennem fordybelse i en enkel og kort bibelsk tekst ved brug af Lectio Divina, der er en traditionel benediktinerpraksis.

Jeg brænder for at forene kunst og kristen spiritualitet og er bl.a. kunstnerisk vejleder på en kreativ retræte hvert år samtidig har jeg malet i mange år. Jeg vil være tilstede med vejledning og inspiration dagen igennem.

Arrangementet er gratis og der vil være mange forskellige materialer at arbejde med. Du behøver ikke at have noget med og du er velkommen til at tage dine egne materialer med. Medbring en madpakke. Te og kaffe sørger kirken for. Det foregår i menighedshuset.

Tilmelding senest tirsdag før arrangementet til Birgit tlf. 2728 6914 eller birgitelmon@hotmail.com, hvor du også kan få yderligere information.

Vi glæder os til at være sammen med jer.

              Anne & Birgit

Kreativ retræte på Ådalen

D. 19  - 22 april 2020 

Vi er skabt til at skabe, og vi rummer hver især en skaberkraft i os. På denne retræte har du mulighed for at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder.

Det handler om at få skabt indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Inspiration vil bl.a. ske via billedmeditationer og keltisk morgen og aftenbøn.

Alle er velkomne – det kræver ingen forudsætninger for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med, der er bl.a. akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler til rådighed.

Retræten foregår i en ramme af stilhed.

Retræteledere: Johannes og Heidi Lind Pedersen samt Birgit Elmon som kunstnerisk vejleder
For mere info: http://aadalenretraete.dk/event/kreativ-retraete-2/

 

Billedmeditation:

Hæftet handler om hvordan du kan bruge kunst som en vej til indre fordybelse. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg stødte på det at meditere over billeder og hvilken stor betydning det har fået for mig. Jeg har skrevet lidt omkring teorien bag.

Samtidig er der en praktisk guide til hvordan du selv kan bruge kunst i din stilletid eller i en gruppesammenhæng.

Hæftet er udgivet af Areopagos og kan købes på nettet og koster kun 25 kr http://butik.areopagos.dk/produkt/billedmeditation/