Udstiller i Vor Frelser kirke i Vejle

Jeg udstiller i  Vor Frelser kirke i Vejle fra d. 1.4 - 30.6. 2022

Vor Frelser kirke, Jernbanegade 26, 7100 Vejle

For mere info:  https://www.vorfrelserskirkevejle.dk/om-kirken-og-kirkehuset/kunst-i-kirkehuset

Kreativ retræte på Ådalen d. 1- 4.5 - 2022

Kreativ retræte

Vi er skabt til at skabe, og vi rummer hver især en skaberkraft i os. På denne retræte har du mulighed for at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder. Det handler om at få skabt indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Inspiration vil bl.a. ske via billedmeditationer og keltisk morgen og aftenbøn. Alle er velkomne – det kræver ingen forudsætninger for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med, der er bl.a. akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler til rådighed. Retræten foregår i en ramme af stilhed.

Max 12 deltagre

Retræteledere: Johannes og Heidi Lind Pedersen samt Birgit Elmon som kunstnerisk vejleder

For mere info: http://aadalenretraete.dk/event/kreativ-retraete-2-2021-04-18/all/

Kreativ retræte i Norge på Præstegården

Kreativ retræte på Præstegården i Norge

Et utrolig smukt sted med en dejlig atmosfære:)

Kreativ retreat fra d. 4 - 7.8 - 2022. 
Kreativiteten er Guds gave til os, den er en skabende og helende kraft, der bor i os alle og vi er skabt til at skabe. På denne retræte inviteres du til at udtrykke dig kreativt, lege og fordybe dig i processen på mange forskellige måder. Det handler om at gå fra indtryk til udtryk og finde ind til dit eget kreative udtryk. Alle er velkomne – det kræver ingen forudsætning for at være med. Du er velkommen til at tage dine egne materialer med, eller bruke akrylmaling, forskellige farver og tegnematerialer, papir og ler som er til rådighed. Det vil også være mulighet for å bruke naturen; «land art».

Leder: Birgit Elmon:  Jeg brænder for at skabe rammer hvor kreativiteten kan udfolde sig og gro. Når kunst og kristen spiritualitet mødes oplever jeg, at der opstår et rum hvor jeg kan få lov til at være det mennesker jeg er med de muligheder og begrænsninger jeg rummer. Et mødested hvor jeg har mulighed for at tage livtag med de udfordringer som livet byder mig.

Jeg har bl.a. en uddannelse som diakon, kunstner og kunstpædagog og har i flere år afholdt en kreativ retræte på Ådalen retræte i Dk. For mere info se: www.birgitelmon.dk

Veiledene pris: 3800 kr ( + evt 500 kr til materiell)

 Tilmelding: https://www.prestegarden.no/program-hva-skjer-pa-prestegarden/

Billedmeditation:

Hæftet handler om hvordan du kan bruge kunst som en vej til indre fordybelse. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg stødte på det at meditere over billeder og hvilken stor betydning det har fået for mig. Jeg har skrevet lidt omkring teorien bag. Samtidig er der en praktisk guide til hvordan du selv kan bruge kunst i din stilletid eller i en gruppesammenhæng.

Hæftet er udgivet af Areopagos og koster kun 25 kr Bestil her:  https://dansk.areopagos.dk/butik/vare/billedmeditation/