Sidste nyt!

07-April-2019

Kreativ retræte på Ådalen d. 7.4 - 10.4.2019

Retræten vil foregå i stilhed, dog er der mulighed for at få inspiration og vejledning til den kreative proces. Retræten henvender sig til både den erfarne og den, der ønsker at prøve sig frem. Vær frimodig og træd ind i dit "skaber-rum". Vi bedømmer ikke hinanden, men giver frihed til at skabe, som dem vi nu er.

Du kan medbringe dine egne materialer og redskaber eller gøre brug af de forskellige materialer, der bliver stillet til rådighed af Ådalen Retræte. Her vil f.eks. være akrylfarver, tegnematerialer, forskelligt papir, ler og ståltråd.

Der bliver mulighed for at deltage i fælles bibelmeditationer, hvor vi får plads til at dele den inspiration, vi får under meditationen. Endvidere mulighed for personlig vejledning.

30-Juni-2017

Billedemeditaion

Hæftet handler om hvordan du kan bruge kunst som en vej til indre fordybelse. Jeg fortæller min egen historie om hvordan jeg stødte på det at meditere over billeder og hvilken stor betydning det har fået for mig. Jeg har skrevet lidt omkring teorien bag. Samtidig er der en praktisk guide til hvordan du selv kan bruge kunst i din stilletid eller i en gruppesammenhæng. Hæftet er udgivet af Areopagos og kan købes på nettet og koster kun 25 kr. : http://butik.areopagos.dk/?product_cat=boeger